post

Terdapat sebilangan besar permainan loteri yang boleh anda mainkan di Amerika Syarikat dan juga wilayah Amerika Utara yang lain. Struktur permainan semua permainan hampir serupa dan begitu juga peraturannya. Satu-satunya perbezaan sebenarnya adalah pada nama yang diberikan kepada loteri tertentu. Juga negeri atau wilayah yang berbeza serta kerajaan persekutuan boleh memberikan satu permainan nama di satu negeri yang berbeza di tempat lain.

Sekiranya anda seorang pencinta loteri, tidak kira jenis permainan lotto yang anda mainkan kerana mereka hampir  DOWNLOAD EVO888 IOS sama. Tetapi ada sebilangan orang yang mempunyai kegemaran mereka. Permainan loteri yang paling popular dan paling banyak dimainkan hari ini ialah Powerball. Ini adalah daya tarikan untuk menang lebih banyak dengan bermain bola tambahan yang membawa banyak orang ke permainan ini. Di bawah ini anda akan dapati beberapa permainan loteri utama yang dimainkan di AS.

Nama permainan lotto yang lebih popular adalah Mega Millions, Powerball, Pick Three, Keno dan permainan segera seperti calar dan menang. Powerball memberi anda satu nombor tambahan untuk memilih di mana pilihan tiga membolehkan anda memilih hanya tiga nombor. Keno adalah bentuk loteri Cina kuno tetapi apa yang kami mainkan di sini adalah versi moden. Tahap dan kemenangan yang biasa diketahui oleh semua orang adalah di mana anda membeli tiket dan bermain permainan dan menebus hadiah pada masa yang sama sekiranya anda menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *