post

Artikel ini adalah mengenai Raffles dan Pull-tabs, bagaimana menjalankan pengumpulan dana bingo yang berjaya. Setelah membaca artikel ini, anda akan dapat mengetahui bagaimana menjalankan pengumpulan dana bingo yang berjaya dalam talian. Raffles dan Pull-tab adalah beberapa produk bingo percuma dalam talian. Semasa bermain bingo percuma dalam talian, anda akan diperkenalkan dengan dua produk ini. Ini hanyalah beberapa produk bingo percuma dalam talian. Mari lihat penjana atau produk bingo yang akan anda tetapkan di bingo anda dalam talian.

Raffles
Raffles adalah  Kiss918 apk sumber bonus tambahan. Pada masa acara bingo anda, undian ini adalah pembuat dana tambahan. Pada waktu malam sambil berjalan dengan orang yang ramah adalah idea yang baik untuk mengiklankan penjualan semula tiket undian.

Raffles sebagai contoh bingo mungkin berada di bawah peraturan negara. Berhati-hati dalam kes ini. Anda mesti mengikuti polisi negeri anda mengenai undian yang berlebihan.

Pull-tab
Pada masa lalu kita mengetahui bahawa undian adalah sumber dana yang besar pada masa bingo. Seperti undian Pull-tab juga merupakan sumber dana yang besar semasa acara bingo. Seperti tiket loteri yang dicabut, Pull-tab melakukan pekerjaan yang sama. Dalam tiket loteri awal terdapat sejumlah tingkap. Sebaliknya di tab Pull ada kupas yang mungkin merupakan sebilangan besar hadiah yang dapat dibuka.

Cuba cari pemanggil bingo yang berpengalaman secukupnya. Sekiranya anda tidak dapat; kemudian cuba cari seseorang yang dikenali ramai dan pada masa akan datang berlatih dengan mereka. Mungkin memerlukan tiga jam untuk memainkan program bingo sebenar. Jangan keliru, jika anda mengikuti strategi ini maka anda akan dapat bermain bingo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *