post

The Colts 7-0 menentang Patriots 6-1 di pentas NFL Sunday Night dalam pertarungan yang kami nantikan sepanjang musim. The Patriots muncul sebagai pasukan pilihan tiga mata di tempat sendiri dan mereka pasti mempunyai sejarah di sisi mereka, tetapi Indy akhirnya dapat menembusi dengan kemenangan 40-21 yang mengagumkan musim lalu – kemenangan pertama Colts dalam tujuh percubaan menentang Tom Brady .

Pertahanan Colts rush mega888 tanda tanya besar menjelang permainan ini. Unit pertahanan Indy menyerahkan raksasa mega888 sejauh 167.9 ela setiap permainan. Walau bagaimanapun, pertahanan lulus cukup mengagumkan dengan hanya memungkinkan 167.6 ela per permainan. Memandangkan jumlah ini, kejayaan New England pada hujung minggu ini akan lebih bergantung pada kemampuannya menjalankan bola daripada tangan kanan Tom Brady.

New England mempunyai serangan kuat yang dipimpin oleh Laurence Maroney dan Corey Dillon yang menggabungkan sekitar 120 ela per permainan. Yang perlu dibimbangkan oleh Patriots ialah Tom Brady selalu menjadi hit besar dan Colts tidak akan memberi peluang kepada Brady untuk mengalahkan mereka.

Satu perkara yang New England tahu yang harus mereka lakukan ialah membuat permainan pertahanan besar. Peyton Manning akan memimpin Colts dalam menjaringkan gol sepanjang perlawanan jika New England tidak dapat menghasilkan perubahan. Nombor pertahanan anda tidak menjadi masalah semasa anda bermain Colts. Denver mendapat tahu minggu lalu ketika Manning mengalahkan mereka untuk mengumpul 34 mata.

Di atas kertas, New England mempunyai permainan berjalan lebih baik, pertahanan yang lebih baik, kelebihan gelanggang tuan rumah dan sejarah di pihaknya. Tetapi Indianapolis mempunyai pemain tengah terbaik dalam bola sepak yang terbaik dalam permainan membaca kilat dan memanggil orang automatik di garis gusti. Indy juga menghadapi masalah besar dengan kemenangan musim lalu dan kita harus ingat bahawa Colts adalah pasukan yang tidak terkalahkan dalam permainan ini mengalahkan pasukan Denver minggu lalu di jalan yang menutup Pats di New England.

Dave Price telah menghabiskan berjam-jam untuk meneliti pertarungan ini dengan mempertimbangkan setiap faktor dari pergaduhan pemain hingga keadaan cuaca, itulah sebabnya dia adalah Handicapper NFL peringkat 1 dunia, dan dia telah menemui pasukan mana yang memimpin dalam pertandingan besar hari minggu. . permainan. Yang ini tidak sedekat yang kelihatan di atas kertas. Naik dengan Harga Dave untuk pemenang termudah dalam keseluruhan musim NFL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *